Padouk poorten in de regio Antwerpen


Nog nooit van een padouk poort gehoord? Dat is niet verwonderlijk, maar als u een kwalitatieve houten poort wenst is het wel een woord om te onthouden. Deze tropische soort hardhout staat immers garant voor kwalitatieve houten poorten. Dat is ook de reden waarom ze er bij CreatYves al jaren mee werken. De padouk poorten van CreatYves in Antwerpen en ver daarbuiten gaan jaren mee, komen stuk voor stuk met 30 jaar garantie en vergrijzen mooi bij het ouder worden. Door enkel gebruik te maken van het beste hout, kan Yves een houten poort garanderen die uw leven lang meegaat. Padouk hout is een zeer evenwichtige houtsoort die zich makkelijk laat schuren. Hierdoor krijgt u een perfect afgewerkte houten poort op maat. Een houten poort die Yves met alle plezier in de regio Antwerpen komt plaatsen.PADOUK POORTEN IN ANTWERPEN DIE EEN LEVEN LANG MEEGAAN


Bij CreatYves zult u tevergeefs zoeken naar standaard houten poorten. Yves pakt immers elk project op maat aan. Hij luistert naar uw verwachtingen en fabriceert een padouk poort op maat. Op al deze poorten geeft hij een uitgebreide garantie. Omdat Yves met padouk werkt moet u uw houten poort amper onderhouden. De voorbije jaren heeft CreatYves dan ook heel wat houten poorten in de regio Antwerpen mogen plaatsen. Enkele van deze referenties kunt u trouwens op deze website vinden. Stuk voor stuk pareltjes van ambachtelijke vakmannen die in het atelier van CreatYves met houten padouk poorten aan de slag gaan.

 

Wist u dat de palen waar CreatYves gebruik van maakt bij het fabriceren van zijn padouk poorten maar liefst 90 centimeter diep in het beton geplaatst worden? Verzakkingen krijgen geen kans bij de poorten van CreatYves! Deze vakkundig gemaakte houten poorten gaan een leven lang mee, daar mag u zeker van zijn.